Review

Review DeLonghi EC153.B Zwart voor de melkliefhebber

Door site-redactie - Prijs-update: 20 oktober 2019 -

Bepaal de stevigheid van de koffie

De DeLonghi EC153.B Zwart bedien je heel gemakkelijk met de grote ronde draaiknop aan de voorkant van de espressomachine. Voor een espresso bepaal je zelf hoeveel koffie je gebruikt én hoe stevig je dit aanstampt. Op deze manier oefen je invloed uit op de smaak van jouw kopje koffie.

Ben je met z'n tweeën? Dan zet je ook 2 koppen koffie tegelijk. Verwarm de kopjes eerst voor met de heetwaterfunctie. Zo koelt jouw espresso niet zo snel af. Voor de liefhebber van melkspecialiteiten is er het stoompijpje. Hiermee schuim je melk op voor een zelgemaakte cappuccino of latte macchiato.

Wat vinden wij van de DeLonghi EC153.B Zwart?
De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Het apparaat is makkelijk in gebruik. De eerste keer is het handig om de handleiding erbij te houden, daarna wijst het voor zich. De 2 à 3 kopjes koffie in de ochtend zijn steeds vers en goed warm. De cappucino is lekker, ook het opschuimen van de melk gaat prima.
De ingebouwde tamper is goed bedacht. Het formaat is fijn en neemt niet veel ruimte in beslag. Een nadeel is wel dat het alleen lage mokken onder passen. De hogere mokken kunnen eronder wanneer je het uitlekbakje weghaald. Het stoompijpje om de melk op te schuimen is fijn. Hij maakt daarentegen soms veel geluid. Het apparaat is goed schoon te maken. Het waterreservoir kan je eruit halen, zodat je dit gemakkelijk kan vullen. Tip is om het filterbakje direct na gebruik te legen en het filter en de losse houder af te spoelen.


Conclusie

De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Het apparaat is makkelijk in gebruik. De eerste keer is het handig om de handleiding erbij te houden. De kopjes koffie die eruit komen, zijn vers en goed warm. De cappucino is lekker, ook het opschuimen van de melk gaat prima. De ingebouwde tamper is goed bedacht. Het formaat is fijn en neemt niet veel ruimte in beslag. Een nadeel is wel dat het alleen lage mokken onder passen. Het stoompijpje om de melk op te schuimen is fijn. Hij maakt daarentegen soms veel geluid.

8.5
 • Prijs-kwaliteit • Compact • Waterreservoir • Ingebouwde tamper
 • Kopjes passen soms niet • Stoompijpje maakt af en toe lawaai
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  DeLonghi EC153.B Zwart
  Prijzen vergelijken

  DeLonghi EC153.B Zwart is onder andere te koop bij

  Al jaren vertrouwd

  € 81,95

  Leverbaar

  Ga naar Expert

  Eigentijds webwarenhuis

  € 81,95

  Op voorraad

  Ga naar fonQ

  De winkel van ons allemaal

  € 82,-

  Voor 23:59 besteld, morgen in huis

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Algemeen

  Top product

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 2
  Koffie Gemalen koffie
  Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

  DeLonghi EC153.B Zwart

  icon: DeLonghi EC153.B Zwart

  DeLonghi - De DeLonghi EC153.B Zwart bedien je heel gemakkelijk met de grote ronde draaiknop aan de voorkant van de espressomachine. Voor een espresso bepaal je zelf hoeveel koffie je gebruikt én hoe stevig je dit aanstampt. Op deze manier oefen je invloed uit op de smaak van jouw kopje koffie. Ben je met z'n tweeën? Dan zet je ook 2 koppen koffie tegelijk. Verwarm de kopjes eerst voor met...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Koffiemachines
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen