Review

Review DeLonghi Nespresso Lattissima One met eco-modus

Door site-redactie - Prijs-update: 20 oktober 2019 -

Innovatief en energiezuinig

De Nespresso Lattissima One koffiemachine zorgt ervoor dat u de beste cappuccino of latte macchiato bij jou thuis kunt bereiden. Deze Nespresso machine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker koffierecepten met melk kunt bereiden. Vul het melkreservoir met de juist hoeveelheid melk voor het desbetreffende koffierecept en de machine bereidt het automatisch het juiste melkrecept van uw keuze. De Lattissima One is een energiezuinige koffiemachine. De eco-modus schakelt in na 3 minuten inactiviteit, waarna de machine geheel uitgeschakeld na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

De Nespresso Lattissima One is de meest compacte koffiemachine van deze machine-range. Door middel van 3 knopjes kunt u espresso's, lungo's of koffierecepten met melk bereiden. Lattissima One bevat een simpel éénkopssysteem. Wanneer u het melkreservoir vult met de juiste hoeveelheid melk, zal de machine het juiste melkrecept voor u bereiden. De machine is zeer gemakkelijk schoon te maken, doordat het melkreservoir in de vaatwasser kan.

Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem zorgt ervoor dat de machine in slechts 25 seconden klaar is voor gebruik, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden.

Wat vinden wij van de DeLonghi Nespresso Lattissima One?

De machine heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt de perfecte expresso, lungo of latte machiato binnen een handomdraai. Een goede docering van water geeft goede en constante kwaliteit aan de koffie en maakt prima melkschuim. Helaas kun je de melkschuimer maar per kop vullen en is deze iets lastiger te reinigen, dit is niet hinderlijk. De machine is wel goed te reinigen. Het is een mooi toestel en verwarmt de koffie snel. Er zijn verschillende bereidingsmogelijkheden. Doordat de machine weinig ruimte in beslag neemt, kan hij overal worden neergezet. Het geluid is rustig en hij maakt minder geluid dan andere Expresso apparaten.


Conclusie

Een goede prijs-kwaliteit verhouding: je krijgt de perfecte expresso, lungo of latte machiato binnen een handomdraai. De machine maakt prima melkschuim met de juiste docering en geeft goede kwaliteit. De melkschuimer kan maar voor één kop worden gevuld en is lastig te reinigen. Het apparaat kan wel goed worden schoongemaakt. Er zijn verschillende bereidingsmogelijkheden. Doordat de machine weinig ruimte in beslag neemt, kan hij overal worden neergezet. Het geluid is rustig en hij maakt minder geluid dan andere Expresso apparaten.

9.1
 • Compact • Stil • Gebruiksvriendelijk • Prijs-kwaliteit
 • Melkopschuimer voor één kop
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  DeLonghi Nespresso Lattissima One Bruin
  Prijzen vergelijken

  DeLonghi Nespresso Lattissima One Bruin is onder andere te koop bij

  Actueel en verrassend

  € 195,-

  Bekijk actuele voorraad

  Ga naar Wehkamp

  De winkel van ons allemaal

  € 249,-

  3 - 4 dagen

  Ga naar Bol.com

  Specificaties

  Algemeen

  Merk DeLonghi
  Model De'Longhi Nespresso Lattissima One Bruin
  Fabrikantcode EN500.BW

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt) 1
  Koffie Capsules
  Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

  DeLonghi Nespresso Lattissima One Bruin

  icon: DeLonghi Nespresso Lattissima One Bruin

  DeLonghi - De Nespresso Lattissima One koffiemachine zorgt ervoor dat u de beste cappuccino of latte macchiato bij jou thuis kunt bereiden. Deze Nespresso machine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker koffierecepten met melk kunt bereiden. Vul het melkreservoir met de juist hoeveelheid melk voor het desbetreffende koffierecept en de machine bereidt het...

  Shops in the Spotlight

  Voordelig geprijsd

  Meer voordeel

  KORTING Koffiemachines
  De beste prijsvergelijker!

  Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

  Vergelijk alle prijzen